Himalayan Sort Lava Salt / Kala Namak

Mineral liver cure: 
Take 1 tablespoon himalayan salt in a glass of water and stir units throughout. Take a tablespoon of the salt water in a glads water and drinker it right after dinner. Each day for 14 days and also take himalayan salt in daily 
cooking.

Black Himalayan salt for bad
Livers
 

 


Information:

Kala Namak betragtes som en kølende krydderi i ayurvedisk medicin
og bruges som et afføringsmiddel og fordøjelsesfremmende støtte.

Det menes også at lindre tarmluft og halsbrand.

Det bruges i Jammu at helbrede struma.

Dette salt kan også bruges til behandling af hysteri,
og til fremstilling af tandpastaer ved at kombinere
det med andre mineralske og plante ingredienser.


Mange Ayurvediske medicin praktiserende ser Kala Namak, også kendt som sort lava salt eller sanchal,
som et kølende krydderi, som personer ofte bruger til at regulere elektrolytter eller mave-tarmkanalen.

Indeholder en række af mineraler, hvor folk generelt også bruger den vulkanske salt til at forbedre anæmi.

Folk drikker ofte mineralet kombineret med væske,
men drysser også pulveriseret krystal på mad eller tilføjer salt til badevandet.

Udover Mellemøsten, er den sorte indiske salt også populært blandt folk i Frankrig,
Japan og Spanien.

Minet ud fra old-gamle vulkaner i Pakistan og Indien,
Kala Namak er en naturlig stensalt indeholder omkring 97 procent natriumklorid og 3 procent jern,
som delvist bidrager til mineral karakteristiske farve.

Kala Namak har også en karakteristisk svovl aroma produceret af sporstoffer calciumsulfat og sulfat.

I sten rock-form vises mineralet som en mørk brunlig lyserød til mørk violet farve,
når pulveriseret til granulat eller et fint pulver, kan saltet være lyserøde til lyselilla i farven.

(Nogle folk kombinere salt med jordet harad frø, som også har medicinske egenskaber mm.)

Det varme og tørre klima i Mellemøsten får typisk får til at svede voldsomt,
sammen med at miste vand, og sved indeholder almindeligvis vigtige elektrolytter,
herunder natrium.

Befolkningen fra denne tørre kvælende atmosfære kan bruge
Kala Namak i fødevarer eller væsker for at sikre korrekt balance af natrium / kalium.

Kvinder i disse ørkenklima tilføjer ofte en
knivspids af mineralet til frugt eller grøntsagsretter og til dips,
pulverform kan også findes som en bestanddel i mineralvand.

Salt i fordøjelseskanalen ekstraherer vand fra kroppen ved osmose,
Kala Namak fungerer som et fordøjelsesfremmende støtte til
at fjerne forstoppelsen og giver mennesker mulighed for at fjerne luft i maven.

 

Sort Himalaya salt 3-5 mm

Også kendt som Kala Namak.
Kala Namak Black Himalaya SaltIt er en særlig type af mineralsk salt med en karakteristisk / svovlholdig smag.
Sort salt eller Kala Namak er ikke sort, men mere en rødlig-grå på grund af tilstedeværelsen af spormineraler og jern. Det er ikke udskiftelig med pink himalaya salt på grund af sin karakteristiske smag.

Mineral liver kur:
Tag 1 spsk himalaya salt i et glas vand og rør enheder overalt. Tag en spiseskefuld salt vand i en Glads vand og drikker det lige efter middag. Hver dag i 14 dage og ligeledes tage Himalaya salt i daglig
madlavning.

Sort Himalaya salt for dårlige
lever

Kristian Mærsk & Co. www.km-wholesale.com


Folk kan også stege saltet i en kobber beholder indtil en farveændring opstår
og blande saltet med varmt vand og drikke det som tarmluft behandling.

Nogle mener, at kroppen optager jern indeholdt i den sorte salt,
og dermed korrigere jern mangelfuld anæmi.

Mange bruger Kala Namak i varmt badevand,
hvilket replikere de varme termiske kilder fundet rundt omkring i verden,
salt og svovl indholdet er ikke kun sigende at lindre ømhed og smerter,
men også at fungere som en naturlig desinfektionsmiddel.

Folk bruger også aromatisk svovl og saltvand til at helbrede topisk inflammation og infektioner.

Kulturer kan også bruge den bidende blanding for en udrensende og forbedrende heling af luftvejene.